Volvo V60 Special Edition bild
Volvo V60 Special Edition

Mer personlighet. Mer Volvo V60.

Kampanjpriser på Volvo V60
Volvo XC60 T5 Momentum Special Edition bild
Volvo XC60 T5 Momentum Special Edition

Från 379 900:-

Kampanjpriser på Volvo XC60
Volvo XC40 T3 bild
Volvo XC40 T3

En kompakt SUV med stor personlighet

Kampanjpriser på Volvo XC40

Hitta din nya Volvo hos Liljas

Volvo är idag Sveriges mest sålda bil och har varit svenska folkets favoritbil under flera decennier. Volvo har länge legat i framkant, inte minst när det gäller säkerhet. Företagets kärnvärden är idag kvalitét, design, miljö och säkerhet något som format dagens modellprogram. Nedan hittar du vårt utbud av nya Volvobilar.

Provkör en ny Volvo och upptäck en en ny favorit!

Våra bilhallar har öppet: Mån–fre kl. 9–18 (Borgholm, Emmaboda, Nybro, Tingsryd, Kalmar, Växjö).
Lör kl. 10–14 (Nybro, Tingsryd).
Lör kl. 10–15, sön kl. 11–15 (Kalmar, Växjö).

Modeller

Att köpa Volvo hos Liljas

Upptäck vårt stora utbud av nya och begagnade Volvobilar. Vi har flera olika förmånliga sätt att finansiera ditt köp. Välj mellan Volvo privatleasing, Volvo billån eller välj Volvo Business Lease till din företagsbil.

Volvo – ett säkert val

Volvo är idag Sveriges mest sålda bil och har varit svenska folkets favoritbil under flera decennier. Legendariska modeller som PV, P1800, 740 och V70 har avlöst varandra och Volvo har länge legat i framkant, inte minst när det gäller säkerhet. Företagets kärnvärden är idag kvalitet, design, miljö och säkerhet något som format dagens modellprogram.

Nu finns alla modeller som laddhybrider

En laddhybrid från Volvo tar dig dit du vill, har lägre utsläpp än traditionella bilar och är dessutom bonusberättigade av staten.

Läs mer

Se alla erbjudanden från Volvo

Läs mer

Privatleasing av Volvo

Ett enklare bilinnehav där du leasar bilen privat istället för att äga. Du bestämmer tid, avtalar körsträcka och betalar en leasingavgift per månad och efter avtalstiden återlämnar du bilen till oss. Smart, enkelt och bekvämt!

Läs mer om Volvo

Säkerhet på lika villkor

Risken att skadas i trafiken är större för vissa än för andra. Därför delar vi nu vår säkerhetsforskning sedan 40 år tillbaka med bilindustrin – i hopp om att göra bilar säkrare för alla. Inte bara genomsnittliga män.

Vår haverikommission har sammanställt data från verkliga händelser sedan 1970-talet för att bättre förstå vad som händer under en kollision. I vår data finns både män och kvinnor representerade, och vi tycker att samma fördelning ska finnas i alla säkerhetstester. Med The E.V.A. Initiative gör vi nu all vår data och forskning tillgänglig, i hopp om att göra alla bilar säkrare. För på Volvo bryr vi oss om alla människor.

Kontakta en Volvo-säljare

Är du nyfiken på Volvo? Kontakta någon av våra säljare så bokar vi tid för en genomgång av en modell som intresserar dig.

Kalmar Växjö Nybro Tingsryd Emmaboda Borgholm

Nya Volvo i lager

Vi köper din bil. Vi är intresserade av bilar från alla bilmärken.