Privatleasing bild
Privatleasing

Privatleasing – utan överraskande avgifter

En ny bil utan kontantinsats, låneskuld eller bytesbil, till en fast månadskostnad utan överraskande avgifter. Det enda du betalar är din månadskostnad, vägtrafikskatt, bränsle och möjlig försäkringskostnad. Du väljer bilmodell, extrautrustning och planerad körsträcka. Dina val ger dig din slutgiltiga månadskostnad. Det enda som kan påverka månadskostnaden är ändringar av körsträcka, ränta eller försäkringens förutsättningar som bostadsort och liknande faktorer.

Privatleasa din nästa Volvo

Upplev elektrisk körglädje

Läs mer

Privatleasingerbjudande Renault och Dacia

Ett enklare bilägande

Läs mer

Liljas Korttidsleasing

För dig som bara behöver bil ett kort tag.

Läs mer

Privatleasing av begagnad bil

Vi på Liljas erbjuder även privatleasing till dig som letar efter en nästa ny bil. Bilarna vi erbjuder är noggrant utvalda bilar från våra egna varumärken, Volvo, Renault och Dacia. Bilarna väljs ut efter tydliga parametrar där bilarna aldrig är äldre än fem år och har en mätarställning på max 10 000 mil.

Läs mer

Care by Volvo

Teckna ett bilabonnemang med Care by Volvo. Som leasingavtal utan fast bindningstid.

Läs mer

Vi finns nära till hands. Kontakta oss och boka rådgivning.

Är du intresserad av någon av ovan bilar, eller har någon fråga så kan du boka en tid för rådgivning. Den är inte bindande utan vi kontaktar dig för att prata om dina funderingar och varför inte boka en provkörning?

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Genom att skicka in denna intresseanmälning godkänner du att vi använder dina personuppgifter för att hantera din förfrågan. Läs mer i vår integritetspolicy.

Kontakta oss

Vi svarar på dina frågor om finansiering och andra bilägartjänster.

Kalmar Växjö Nybro Tingsryd Emmaboda
Boka tid för ditt byte till vinterhjul