Dacia Duster bild
Dacia Duster

Kvalitét till lågt pris

Dacia Sandero bild
Dacia Sandero

Från 123 900:-

Läs mer
 bild

Hitta din nya Dacia hos Liljas

Hos oss hittar du din nya Dacia till ett förmånligt pris. Söker du ett mångsidigt fordon som fungerar lika bra som familjebil som företagsbil, är en ny Dacia rätt för dig. En pålitlig bil med många bra funktioner, hos oss får du hjälp av experter för att hitta en modell som matchar just dina krav.

Bilmodeller

Ny sjusitsig familjebil från Dacia

Dacia Jogger har samma längd som en kombi, ser ut som en SUV och är lika praktiskt som en MPV.

Läs mer

Upplev Dacia privatleasing

Leasa en ny bil utan kontantinsats, låneskuld eller inbytesbil, till en månadskostnad utan överraskande avgifter.

Läs mer

Dacia Spring Electric

Kommande elbilen från Dacia är en perfekt bil för lågmilspendlaren

Läs mer

Att välja rätt bil

Står du inför valet kring vilken bil du ska köpa? Att välja bil är ett stort och viktigt val. Kom in till våra butiker i Kalmar och Växjö så hjälper vi dig att hitta en bil som är noggrant utvald utifrån dina önskemål. På Liljas Bil har vi har en lång erfarenhet av bilköp och kan hjälpa dig att hitta en bil som passar just dig samt dina önskemål. Välj mellan olika finansieringssätt, billån, privatleasing eller billeasing till din företagsbil.

Ny Dacia – kvalitet till lågt pris

Dacia är ett bilmärke som ingår i Renault Group och som tillverkar både personbilar och transportbilar. Märket förenar kvalitet med ett lågt pris och arbetar i detalj med att ta fram smarta lösningar som gör att det låga priset kan bestå utan att det kompromissas med kvalitet eller funktion. Detta märks inte minst i det faktum att alla nya Dacia-bilar säljs med tre års garanti eller 100 000 kilometer.

Nya och begagnade Dacia i lager

Boka tid för ditt byte till vinterhjul