Välj en Dacia  bild
Välj en Dacia

Kvalitét till lågt pris

Hitta din nya Dacia hos Liljas

Hos oss hittar du din nya Dacia till ett förmånligt pris. Söker du ett mångsidigt fordon som fungerar lika bra som familjebil som företagsbil, är en ny Dacia rätt för dig. En pålitlig bil med många bra funktioner, hos oss får du hjälp av experter för att hitta en modell som matchar just dina krav.

NYHET: Nya Dacia Sandero & Sandero Stepway - Från 116 900:-

Dacias storsäljare nu uppdaterade med massor av nyheter!
- Ny uppdaterad design
- Fler och bättre säkerhetssystem
- Bättre komfort och mycket mer

Läs mer

NYHET: Dacia Spring Electric

Kommande elbilen från Dacia är en perfekt bil för lågmilspendlaren

Läs mer

Bilmodeller

Att välja rätt bil

Står du inför valet kring vilken bil du ska köpa? Att välja bil är ett stort och viktigt val. Kom in till våra butiker i Kalmar och Växjö så hjälper vi dig att hitta en bil som är noggrant utvald utifrån dina önskemål. På Liljas Bil har vi har en lång erfarenhet av bilköp och kan hjälpa dig att hitta en bil som passar just dig samt dina önskemål. Välj mellan olika finansieringssätt, billån, privatleasing eller billeasing till din företagsbil.

Ny Dacia – kvalitet till lågt pris

Dacia är ett bilmärke som ingår i Renault Group och som tillverkar både personbilar och transportbilar. Märket förenar kvalitet med ett lågt pris och arbetar i detalj med att ta fram smarta lösningar som gör att det låga priset kan bestå utan att det kompromissas med kvalitet eller funktion. Detta märks inte minst i det faktum att alla nya Dacia-bilar säljs med tre års garanti eller 100 000 kilometer.

Nya och begagnade Dacia i lager

Kort information i Coronatider