bild

Vi hjälper dig med rätt hjulinställning

Med hjälp av rätt hjulinställning tar man bort det ojämna däckslitaget och förbättrar bilens köregenskaper, en felaktig hjulinställning påverkar inte köregenskaperna märkbart men ökar däremot däckslitaget och livslängden på däcket förkortas.

Undvik däckslitage

Hjulinställningen kan bli fel om du till exempel kör mot en trottoarkant, i ett hål på vägen eller på en hög asfaltkant i hög hastighet. Hjulinställning bör kontrolleras årligen eller så fort som det finns tecken på ojämnt däckslitage. Vi rekommenderar dig att kontrollera bilens hjulinställning med jämna mellanrum för att minska onödigt slitage av däcken.

Personlig servicetekniker

Vi på Liljas ser till att ditt verkstadsbesök går snabbt och smidigt. En del av detta är möjligheten att få en personlig servicetekniker. En kontaktperson som gör det enklare för dig som kund och vilket ger dig en snabbare service. Du bokar en tid för service direkt hos teknikern och det är teknikern som svarar på dina frågor. En kontakt, men mycket service. Hos Liljas bil är det enkelt att vara kund.

Liljas Bil – vi gör det enkelt för bilägare

På Liljas Bil gör vi det enkelt för dig som bilägare. Vi hjälper dig med allt från valet vid ett köp av en bil till att levererar tjänster samt produkter som förenklar och förbättrar ditt bilägande. Du hittar våra anläggningar i Kalmar, Växjö, Alvesta, Nybro, Emmaboda, Tingsryd och Borgholm. Liljas Bil finns alltid nära dig och gör det enkelt för dig som kund. Välkommen att boka din tid för en kontroll av dina däcks hjulinställning.

Kontakta oss på Liljas nära dig

Kalmar Hansa City

Trångsundsvägen 20

Växjö

Ljungadalsgatan 1

Nybro

Jutarnas väg 5

Alvesta

Blädingevägen 20

Borgholm

Storgatan 40

Emmaboda

Granitvägen 2

Kalmar Servicecenter

Norra Vägen 77

Tingsryd

Södra Storgatan 113