LCP fixed background image
Dacia Originalservice bild
Dacia Originalservice

Vi tar hand om din Dacia

Är du ute efter att boka service för din Dacia, så har du hittat rätt. Vi är auktoriserad verkstad och återförsäljare för Dacia i Kalmar, Nybro, Växjö och Tingsryd. Dacia erbjuder långa garantier på sina bilar men det kräver att du sköter din bil med regelbunden service. Du behöver följa serviceintervallerna och åka till en auktoriserad verkstad för att du bland annat skall behålla din nybilsgaranti.

Vi hjälper dig med din service när det är dags

Vi kan din bil och vet vad den behöver. Våra verkstäder är auktoriserade och har rätt expertis för din bil, vi använder originaldelar och vår verkstad backas upp av tillverkaren. Med så mycket teknik som det finns i bilarna idag behövs det specialister. Välkommen att boka din nästa service hos oss på Liljas.

Boka här

Fördelar med originalservice:

Personligt och tryggt – När du kliver in i vår verkstad möts du av en öppen, ljus och inbjudande miljö där du enkelt kan hitta din servicetekniker och ställa dina frågor både innan och efter originalservice.

Kunskap – På Liljas blir du bemött av kompetent verkstadspersonal med specialutbildning och noggranna metoder som kan din bil innan och utan och som vet exakt vad den behöver. Våra servicetekniker är specialister inom just ditt bilmärke för att på så sätt få bästa möjliga förutsättningar till att ta hand om både dig och din bil.

Säkra och pålitliga originaldelar – Vi är en auktoriserad verkstad och garanterar att vi bara använder originaldelar som hör hemma i din bil.

En bra affär – Den grundliga servicen gör att vi ofta hinner justera små problem innan de hinner bli stora utgifter. Att göra originalservice ger dig också i regel bättre betalt den dag du väljer att sälja eller byta in bilen.

Fri Dacia Assistans – Ett års vägassistans ingår. För alla typer av problem med bilen – året runt, dygnet runt, i hela Sverige.

Vanliga frågor och svar gällande service

Varför bör jag låta serva bilen?

Om du servar din bil hålls prestandan på topp och livslängden ökar.

Vilka varningssignaler ska man vara uppmärksam på?

När nyckelvarningslampan lyser på kombiinstrumentet är det dags för service. Kontakta din närmsta Dacia-auktoriserad verkstad för tidsbokning.

När behöver den servas?

Beroende på modell krävs service var 15 000:e, 20 000:e eller 30 000:e km (eller vartannat år om miltalet är lågt).

Vilka är de viktigaste kontrollpunkterna vid servicen?

Oljebyte, byte av oljefilter, luftkonditionering, påfyllning av alla vätskenivåer (vindruta, luftkonditionering, bromsar och så vidare) samt kontroll av alla bilens säkerhetsfunktioner (bromsar, batteriladdning).

Dela upp din betalning helt avgift- och räntefritt

När du betalar med CarPay hos oss som din Volvo- och Renaulthandlare, oavsett om det är service, reparation eller något i butiken, har du möjlighet att dela upp betalningen på fyra månader räntefritt utan avgifter. Det innebär att du betalar en fjärdedel av beloppet på varje faktura under kommande fyra månaders kontoutdrag.

Läs mer

Få service till en fast månadskostnad

Avtalet kan tecknas på nya och begagnade Daciabilar för 12, 24 eller 36 månader till fast månadskostnad. Med Dacia serviceavtal och garanti betalar du en fast månadskostnad under avtalsperioden. Vi baserar priset på din årliga körsträcka samt Daciamodell. Om verklig körsträcka avviker från avtalad sker en justering, där priset höjs vid övermil och sänks vid undermil. För tiden som gått fram till justeringen sker en retroaktiv debitering alt. kreditering.

Läs mer

Välkommen att kontakta vår verkstad

Kalmar Hansa City

Trångsundsvägen 20

Växjö

Ljungadalsgatan 1

Nybro

Jutarnas väg 5

Tingsryd

Södra Storgatan 113