Dacia Originalservice bild
Dacia Originalservice

Vi tar hand om din Dacia

Är du ute efter att boka service för din Dacia, så har du hittat rätt. Vi är auktoriserad verkstad och återförsäljare för Dacia i Kalmar, Nybro, Växjö och Tingsryd. Dacia erbjuder långa garantier på sina bilar men det kräver att du sköter din bil med regelbunden service. Du behöver följa serviceintervallerna och åka till en auktoriserad verkstad för att du bland annat skall behålla din nybilsgaranti.

Originalservice Dacia

Vi kan din bil och vet vad den behöver. Våra verkstäder är auktoriserade och har rätt expertis för din bil, vi använder originaldelar och vår verkstad backas upp av tillverkaren. Med så mycket teknik som det finns i bilarna idag behövs det specialister. Välkommen att boka din nästa service hos oss på Liljas.

Boka här

Fördelar med originalservice:

Personligt och tryggt – När du kliver in i vår verkstad möts du av en öppen, ljus och inbjudande miljö där du enkelt kan hitta din servicetekniker och ställa dina frågor både innan och efter originalservice.

Kunskap – På Liljas möter du kompetent verkstadspersonal med specialutbildning och noggranna metoder som kan din bil innan och utan och som vet exakt vad den behöver. Våra servicetekniker är specialister inom just ditt bilmärke för att på så sätt få bästa möjliga förutsättningar till att ta hand om både dig och din bil.

Säkra och pålitliga originaldelar – Vi är en auktoriserad verkstad och garanterar att vi bara använder originaldelar som hör hemma i din bil.

En bra affär – Den grundliga servicen gör att vi ofta hinner justera små problem innan de hinner bli stora utgifter. Att göra originalservice ger dig också i regel bättre betalt den dag du väljer att sälja eller byta in bilen.

Fri Dacia Assistans – Ett års vägassistans ingår. För alla typer av problem med bilen – året runt, dygnet runt, i hela Sverige.

Vanliga frågor och svar gällande service

Varför bör jag låta serva bilen?

Om du servar din bil säkerställer du att bilens prestanda fortsätter vara i topp och livslängden ökar.

Vilka varningssignaler ska man vara uppmärksam på?

När nyckelvarningslampan lyser på kombiinstrumentet är det dags för service. Kontakta din närmsta Dacia-auktoriserad verkstad för att boka tid.

När behöver den servas?

Beroende på modell krävs service var 15 000:e, 20 000:e eller 30 000:e km (eller vartannat år om miltalet är lågt).

Vilka är de viktigaste kontrollpunkterna vid servicen?

Vi byter bilens olja och oljefilter, kontrollerar luftkonditionering, fyller påv alla vätskenivåer (vindruta, luftkonditionering, bromsar och så vidare) samt kontrollerar alla bilens säkerhetsfunktioner (bromsar, batteriladdning).

Dela upp din betalning helt avgift- och räntefritt

När du betalar med CarPay hos oss som din Volvo- och Renaulthandlare, oavsett om det är service eller reparation, har du möjlighet att dela upp betalningen på fyra månader räntefritt utan avgifter. Det innebär att du betalar en fjärdedel av beloppet på varje faktura under kommande fyra månaders kontoutdrag.

Mer om CarPay

Få service till en fast månadskostnad

Du kan teckna serviceabonnemang på nya och begagnade Daciabilar med 36 månaders bindningstid till fast månadskostnad. Med serviceabonnemang betalar du en fast månadskostnad under avtalsperioden för att få tillgång till Dacia originalservice och originaldelar. I priset ingår tre service, dvs en årlig service under abonnemangstiden max 3 000 mil per år. Att prenumerera på sin service gör ditt bilägande smidigt och bekymmersfritt.

Mer om serviceabonnemang

Välkommen att kontakta vår verkstad

Kalmar Hansa City

Trångsundsvägen 20

Växjö

Ljungadalsgatan 1

Nybro

Jutarnas väg 5

Tingsryd

Södra Storgatan 113