Släcka 2:or bild
Släcka 2:or

Släcka 2:or och besikta bilen

Har du har fått en anmärkning vid besiktningen av din bil? På Liljas hjälper vi kunder med att släcka 2:or. Låt oss åtgärda felet så utför vi även efterkontrollen. Det betyder att du inte behöver åka tillbaka för ombesiktning, vilket sparar tid samtidigt som vår kostnad för efterkontroll är densamma som hos övriga besiktningsorgan. Vi på Liljas gör det enkelt för bilägare.

Boka tid hos oss för att släcka 2:or

Är du intresserad av tjänsten är det bara att kontakta någon av våra verkstäder som kan släcka 2:or på din bil. Vi svarar gärna på frågor eller kommer med ett snabbt prisförslag. På Liljas gör vi ditt bilägande bekvämt, tryggt och ekonomiskt smart.

Sekretess vid efterkontroll

Kontrollorganets sekretessåtagande för hantering av all information som erhålls eller skapas när kontrollarbetet genomförs och att denna information endast lämnas ut till uppdragsgivaren.

Konfidentiell information

När det krävs enligt lag får Liljas frisläppa konfidentiell information. Uppdragsgivaren eller berörd person meddelas om vilken information som lämnas, om detta inte är förbjudet enligt lag.

 

 

Service till en fast abonnemangskostnad

En väl servad bil rullar längre, och vid service har vi möjlighet att åtgärda små problem innan de blir stora och dyra bekymmer.

Redan vid köpet av en ny eller begagnad Volvo, Renault eller Dacia kan du genom att teckna ett serviceabonnemang försäkra dig om att din bil är eftertraktad den dagen det är dags att sälja. En bil som alltid servas i tid – och av specialister – värderas högt och rullar längre. Tryggheten att köpa en begagnad bil där allt fungerar som nytt är de flesta bilköpare beredda att betala extra för. Och detta höjer givetvis andrahandsvärdet. Vi har valt ut och kombinerat våra mest populära tjänster till färdiga abonnemangspaket för att din bil alltid ska rulla och må bra.

Våra serviceabonnemang

Kontakta oss på Liljas nära dig

Kalmar Hansa City

Trångsundsvägen 20

Växjö

Ljungadalsgatan 1

Nybro

Jutarnas väg 5

Tingsryd

Södra Storgatan 113