Nya Renault Scenic e-tech electric bild
Nya Renault Scenic e-tech electric

De ändrade allt förutom namnet

Bilen som började sitt liv för 27 år sedan som bensindriven minibuss har nu blivit uteslutande eldriven och ”suvifierad”.

Den pånyttföda familjebilen kommer med två batteristorlekar – 60 kWh och 87 kWh. Det lilla är av samma typ som sitter i Renault Megane E-tech 100% Electric och ger 170 hästar och en räckvidd på 420 km. Det stora batteriet har en räckvidd på hela 620 km. 

Hej, Google!

Två 774 cm² OpenR-skärmar. OpenR link system, Google inbyggt, Google inbyggt och mer än 50 tillgängliga appar.

Läs mer

Solarbay panoramatak

Solarbays innovativa panoramatak i glas mörknar och ljusnar - delvis eller helt - baserat på behov. Styr den med en knapp eller med Googles röststyrning. Termisk komfort och ljusstyrka oavsett om det är sommar eller vinter.

Välj mellan fyra opaciteter:
- helt ogenomskinligt tak
- ogenomskinligt tak baktill
- ogenomskinligt tak framtill
- helt genomskinligt tak

Läs mer

90 % återvinningsbart material

"Zero Leather" i kabinen och helt återvunnet material för sätena. I kabinen återvinns 28 % av materialen och biokällor. "Zero Chrome" på utsidan och ett batteri med 12 reparerbara och återvinningsbara moduler.

Läs mer

Upp till 1 670 liter för allt ditt bagage

Transportera bagage för hela familjen med ett rymligt bagageutrymme som ger 545 liter upp till 1 670 liter bagageutrymme när baksätet är nedfällt.

Läs mer

En helelektrisk familjebil

Är du intresserad?

Lämna en intresseanmälan så vi av oss!

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Genom att skicka in denna intresseanmälning godkänner du att vi använder dina personuppgifter för att hantera din förfrågan. Läs mer i vår integritetspolicy.