Renaultkort/Carpay bild
Renaultkort/Carpay Ansök om Renaultkort

Renaultkort/CarPay

Lika enkelt och självklart som att hoppa in i bilen och köra iväg, lika enkelt är det att hantera bilkostnaderna med hjälp av ett Renaultkort och appen CarPay. Glöm högen med räkningar för drivmedel, reparationer, service, försäkring, bilprovning, amortering, parkering, däck och tillbehör. Med ett Renaultkort får du alltihop samlat på en enda faktura en gång i månaden.

 

Upptäck ett smartare sätt att tanka

För oss är Tanka mer än bara drivmedel. Vi bryr oss om din tid, din bil och hur miljön runt omkring påverkas. Vi jobbar ständigt med att utveckla nya lösningar. En spännande nyhet är att du nu kan betala din tankning direkt med appen CarPay. Du slipper använda kortet och får kvittot direkt i mobilen.

Gör ditt billiv enklare

Liljas Renaultkort är kostnadsfritt och laddat med erbjudanden. Du behöver inte ha en Renault för att ha Liljas Renaultkort. Alla bilägare kan ta del av förmånerna som är knutna till kortet och alla får riktade erbjudanden från närmaste anläggning.

Gör ditt billiv enklare och förmånligare med ett Renaultkort. Visa-kopplingen gör att du kan handla i hela världen. Dessutom är det helt kostnadsfritt och du får bonus på alla dina köp.

  • Tanka billigare på Tanka och OKQ8, 10 öre rabatt/liter (gäller på bensin, diesel och etanol)
  • Tvätta billigare på Tvätta, 20 % rabatt
  • Ta del av fina rabatter och erbjudanden från våra samarbetspartners
  • Alltid fyra månaders avgifts- och räntefri delbetalning på t.ex. service, däck och reparationer
  • Bonus på allt du handlar (gäller inte spel, lotteri, kontantuttag och bilköp)
  • Appen CarPay ger en smart översikt i mobilen

Med appen Carpay förenklas bilekonomin

CarPay är en app som skapar ännu mer värde för alla som har Volvo- eller Renaultkort. I CarPay kan du ansöka om och aktivera nytt kort och får sedan enkel och tydlig översikt över hela din bilekonomi. Har du redan ett kortkonto loggar du in och ser allt från saldo och korttransaktioner till sparkonto, billån, leasing, lokala erbjudanden och inte minst intjänad bonus. Du samlar automatiskt dina bonuscheckar i CarPay och du kommer enkelt åt dem direkt i mobilen. En nyhet i CarPay är att du kan lösa in dina bonuscheckar mot drivmedel när du tankar på Tanka. Din inlösta bonuscheck kan du använda på vid din nästa tankning och avdraget ser du sedan på nästa faktura.

Mer om Carpay

Dela upp betalning räntefritt

När du handlar i butiken eller lämnar bilen till verkstaden har du möjlighet att be om att dela upp köpbeloppet på 4 månader räntefritt utan avgifter.

Liljas Renaultkort med VISA

Liljas Renaultkort med Visa ger dig många fördelar och kan även användas i butiker, på restauranger och i uttagsautomater över hela världen. Det fungerar precis som ett vanligt Visakort. För privatpersoner är kortet helt kostnadsfritt medan det för företag enbart kostar 150 kronor per år. Dessutom ingår upp till 60 dagars kostnadsfri löpande kredit och reseförsäkring när du betalar din resa med ditt kort.

Läs mer om alla förmåner

Spara pengar på ditt Renaultkort

Skall du spara för kommande reparationer eller större inköp till din bil går det alldeles utmärkt att sätta in pengar i förväg på ditt Volvokort och dessutom få en bra ränta.
Vill du spara pengar på ditt Renaultkortskonto gör du bara en extra inbetalning på det belopp du önskar spara.

Läs mer om sparkonto

Vi finns nära till hands. Kontakta oss och boka rådgivning.

Är du intresserad av skaffa Renaultkort/CarPay, eller har någon fråga så kan du boka en tid för rådgivning. Den är inte bindande utan vi kontaktar dig för att prata om dina funderingar.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Genom att skicka in denna intresseanmälning godkänner du att vi använder dina personuppgifter för att hantera din förfrågan. Läs mer i vår integritetspolicy.

Kontaktuppgifter

Kalmar Hansa City

Trångsundsvägen 20
393 56 Kalmar

Box 500
391 25 Kalmar

Klicka här för att maila oss!

Öppettider 020 - 10 57 00

Nybro

Jutarnas väg 5
382 45 Nybro

Klicka här för att maila oss!

Öppettider 020 - 10 57 00

Tingsryd

Södra Storgatan 113
362 30 Tingsryd

Klicka här för att maila oss!

Öppettider 020 - 10 57 00

Växjö

Ljungadalsgatan 1
352 46 Växjö

Klicka här för att maila oss!

Öppettider 020 - 10 57 00