Volvokort/Carpay bild
Volvokort/Carpay Ansök om Volvokort

Volvokort/CarPay

Volvokort är Sveriges största bilägarkort och ger en förmånligare vardag för bilägare. Kortet är helt kostnadsfritt och kommer med en mängd rabatter och erbjudanden. Med appen CarPay kombineras kortets fördelar med en smidig enkelhet som gör din tillvaro med bilen ännu bekvämare.

Upptäck ett smartare sätt att tanka

För oss är Tanka mer än bara drivmedel. Vi bryr oss om din tid, din bil och hur miljön runt omkring påverkas. Vi jobbar ständigt med att utveckla nya lösningar. Nu kan du betala din tankning direkt i appen CarPay.

Gör ditt billiv enklare

Liljas Volvokort är kostnadsfritt och laddat med erbjudanden. Du behöver inte ha en Volvo för att ha Liljas Volvokort. Alla bilägare kan ta del av förmånerna som är knutna till kortet och alla får riktade erbjudanden från närmaste anläggning.

Gör ditt billiv enklare och förmånligare med ett Volvokort. Visa-kopplingen gör att du kan handla i hela världen. Dessutom är det helt kostnadsfritt och du får bonus på alla dina köp.

  • Tanka billigare på Tanka och OKQ8, 10 öre rabatt/liter (gäller på bensin, diesel och etanol)
  • Tvätta billigare på Tvätta, 20 % rabatt
  • Få fina rabatter och erbjudanden från våra samarbetspartners
  • Alltid fyra månaders avgifts- och räntefri delbetalning på t.ex. service, däck och reparationer
  • Bonus på allt du handlar (gäller inte spel, lotteri, kontantuttag och bilköp)
  • Appen CarPay ger en smart översikt i mobilen

Full koll och många fördelar med CarPay

CarPay är tjänsten som samlar allt digitalt och ger dig full koll på din bilekonomi. Dessutom kan du lösa in din bonus direkt i appen när du tankar och få ett ännu bättre pris. Ladda ner CarPay och ansök om Volvokort direkt i appen.

Läs mer om Carpay

Dela upp din betalning helt avgift- och räntefritt

När du betalar hos din Volvo- och Renaulthandlare, oavsett om det är service eller reparation, har du möjlighet att dela upp betalningen på fyra månader räntefritt utan avgifter. Det innebär att du betalar en fjärdedel av beloppet på varje faktura under kommande fyra månaders kontoutdrag.

Läs mer här

Spara pengar på ditt Liljas Volvokort

Skall du spara för kommande reparationer eller större inköp till din bil går det alldeles utmärkt att sätta in pengar i förväg på ditt Volvokort och dessutom få en bra ränta.
Vill du spara pengar på ditt Volvokortskonto gör du bara en extra inbetalning på det belopp du önskar spara.

Läs mer om sparkonto

Liljas Volvokort med VISA

Liljas Volvokort med Visa ger dig många fördelar och kan även användas i butiker, på restauranger och i uttagsautomater över hela världen. Det fungerar precis som ett vanligt Visakort. För privatpersoner är kortet helt kostnadsfritt medan det för företag enbart kostar 150 kronor per år. Dessutom ingår upp till 60 dagars kostnadsfri löpande kredit och reseförsäkring när du betalar din resa med ditt kort.

Läs mer om alla förmåner

Vill du veta mer om Volvokort/CarPay? Hör av dig!

Är du intresserad av skaffa Volvokort/CarPay, eller har någon fråga så kan du boka en tid för rådgivning. Den är inte bindande utan vi kontaktar dig för att prata om dina funderingar.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Genom att skicka in denna intresseanmälning godkänner du att vi använder dina personuppgifter för att hantera din förfrågan. Läs mer i vår integritetspolicy.

Kontaktuppgifter

Kalmar Hansa City

Trångsundsvägen 20
393 56 Kalmar

Box 500
391 25 Kalmar

Klicka här för att maila oss!

Öppettider 020 - 10 57 00

Nybro

Jutarnas väg 5
382 45 Nybro

Klicka här för att maila oss!

Öppettider 020 - 10 57 00

Tingsryd

Södra Storgatan 113
362 30 Tingsryd

Klicka här för att maila oss!

Öppettider 020 - 10 57 00

Växjö

Ljungadalsgatan 1
352 46 Växjö

Klicka här för att maila oss!

Öppettider 020 - 10 57 00