Jobba hos oss

Jobba hos oss

Hos Liljas är varje medarbetare viktig

Hos oss på Liljas Bil får du ett stimulerande arbete i en spännande bransch. Att arbeta hos oss innebär en kontinuerlig kompetensutveckling och du får vara med i strävan efter att utveckla våra kundrelationer. Vi tror att våra medarbetares engagemang och kunskap är avgörande och vi gör vårt yttersta för att erbjuda det.

Liljas bedriver verksamhet på åtta orter i Småland och på Öland - Kalmar, Växjö, Nybro, Alvesta, Tingsryd, Borgholm och Emmaboda. Totalt är vi 270 medarbetare och omsätter cirka 1,5 miljarder kronor.

Våra ledstjärnor är hög service och kvalitet i alla led, generösa öppettider och långsiktiga relationer. Vi jobbar aktivt med miljöfrågor såväl internt som externt.

Just nu söker vi bilplåtslagare i Nybro


Till hösten har vi en ny fräsch plåtverkstad i Nybro och vi behöver just dig som vill arbeta som bilplåtslagare.

Du kommer att ingå i ett tight team och arbeta med plåtskador, reparation av karosser, riktning samt byte av karosserikomponenter och glasarbeten.

Vi vill att du har rätta känslan och viljan, antingen som erfaren yrkesman eller mer oerfaren men nyfiken. Om du har fordonsteknisk utbildning med inriktning karosseri är det en merit. Det är en fördel om du har datavana. B-körkort är ett krav.

Du är strukturerad, ansvarstagande och trivs med att arbeta självständigt men du är samtidigt en god lagspelare. Du har förmågan att driva och slutföra arbetsuppgifter inom givna tidsramar. Din ambition är att hålla hög kvalitet, skapa nöjda kunder och uppfylla fastställda mål. Du har en yrkesstolthet och det märks i hur du utför ditt arbete. Du kommer ibland även att möta våra kunder och det ser du bara som positivt.

Vi förutsätter att du älskar försäljning samt har mod att utmana dig själv och andra.

Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

För mer information om tjänsten i Nybro kontakta verkstadschef Tomas Johansson, tel. 0481-444 25.
Facklig kontaktperson är Joakim Pettersson, IFMetall tel. 0481-444 31.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag är 16 juli 2017.
 

Läs mer och lämna din ansökan här

 

Lämna gärna en spontanansökan.

Lämna en spontanansökan här

 

 

Försäljning/service

Service

Uthyrning

Mer på Liljas Bil