bild

Boka service hos Liljas

Ta hand om ditt fordon genom att boka en regelbunden bilservice så kan du njuta av din bil under en längre tid. Liljas erbjuder förstklassig service till hela bilen. Våra verkstäder erbjuder alltid originalservice med originaldelar för ett hållbart resultat.

Loading service booking...

1. Hitta ett datum.

Vänligen välj ett datum som passar dig i bokningsformuläret ovan. Vilken tid du lämnar bilen är något du och din Personliga Servicetekniker senare kommer överens om.

2. Din Personliga Servicetekniker återkommer till dig

Senast samma vecka som du bokat din tid återkommer vi till dig med våra prisuppgifter och om vi eventuellt behöver kompletterande uppgifter. För dig med annat avtal eller serviceavtal gäller avtalspriset. Behöver du av- eller omboka din tid är det även din Personliga Servicetekniker du kontaktar.

3. Dags för ditt verkstadsbesök

Dagen för ditt besök kör du till oss, parkerar bilen på parkeringen utanför anläggningen och går in till oss i verkstaden för att lämna nyckeln direkt till din Personliga Servicetekniker. Hittar du inte? Var inte rädd att fråga!

4. Under tiden

Ett verkstadsbesök kan variera i tid. Ta gärna en kaffe eller låna en cykel. Notera att cykel och hyrbil behöver förbokas. Vi kontaktar dig när din service eller reparation är klar. Nyckeln hämtar du hos din Personliga Servicetekniker precis som innan. Passa på att ställa frågor om det är något du undrar över!

5. Rulla hem igen

Nu kan du åka hem igen med vetskapen om att din bil kan rulla ytterligare mil, tryggt och säkert. Betalning för utfört arbete sker med CarPay-kort/app eller direkt i verkstaden hos din Personliga Servicetekniker.

Personlig servicetekniker

Vi på Liljas ser till att ditt verkstadsbesök går snabbt och smidigt. En del av detta är möjligheten att få en personlig servicetekniker. En kontaktperson som gör det enklare och snabbare med service. Du bokar tid direkt hos teknikern, det är teknikern som svarar på dina frågor, hjälper dig med bokning av eventuell hyrbil samt åtgärdar bilen. En kontakt, men mycket service. Hos Liljas Bil är det enkelt att vara kund.

Betala med CarPay - snabbt, smart och säkert

Med appen CarPay kan du betala verkstadsnotan direkt med mobilen. Då kan du betala när du vill och när du hämtar bilen är allting klart och du slipper att stå i kö. När din bil är klar får du en notis i mobilen. Loggar du in i CarPay ser du hela din arbetsorder och kan enkelt välja delbetalning samt även ändra din kreditgräns om du behöver. Självklart kan du passa på att lösa in eventuell bonus.

Läs mer om Carpay

Välkommen in till oss på Liljas!

Har du några frågor eller vill boka en bilservice? Kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor. Vi hjälper dig att boka en tid för service på en av våra anläggningar i Kalmar, Växjö, Nybro, Emmaboda eller Tingsryd. Liljas Bil finns alltid nära dig och gör det enkelt för dig som kund. Varmt välkommen att boka din bilservice hos oss!

Kalmar Hansa City

Trångsundsvägen 20

Växjö

Ljungadalsgatan 1

Nybro

Jutarnas väg 5

Emmaboda

Granitvägen 2

Tingsryd

Södra Storgatan 113