Volvo C40 Recharge - Räckvidd 444 km bild
Volvo C40 Recharge - Räckvidd 444 km

- Kampanjpris hos oss fr. 599 000:-

Förbeställning hos oss öppen till kampanjpris!

Om några veckor har vi nya Volvo C40 hemma i våra bilhallar. C40 Recharge har alla fördelar som en SUV men med en lägre och mer strömlinjeformad design. Baserad på fordonsplattformen CMA är den historiens första Volvomodell som designats för att vara enbart elektrisk.

C40 Recharge har ett av de bästa infotainmentsystemen på marknaden, utvecklat tillsammans med Google och baserat på operativsystemet Android. Det ger kunden tillgång till inbyggda Google-appar och -tjänster, till exempel Google Maps, Google Assistant och Google Play Store.

Framdrivningen utgörs av dubbla elmotorer, en på framaxeln och en på bakaxeln, vilka drivs av ett 78 kWh-batteri som kan snabbladdas till 80 procent på cirka 40 minuter*. Räckvidden är hela 444 km!

Årsskatt på C40 blir 360 kr.

Just nu kör vi ett lanseringserbjudande fr. 669 000:- (ord. pris 705 900:-). Med miljöbonus som betalas ut efter ca 6 månader blir det fantastiska 599 000:-!

Fyll i Intresseanmälan så kontaktar vi dig. Intresseanmälan är inte bindande:

  • Genom att skicka in denna förfrågan godkänner du att vi använder dina personuppgifter för att hantera din intresseanmälan. Läs mer i vår integritetspolicy.

 

* Laddningstiderna beror på faktorer som utomhustemperatur, aktuell batteritemperatur, laddningsutrustning, batteriförhållanden och bilens skick.