Vi söker: Skadetekniker till Växjö bild
Vi söker: Skadetekniker till Växjö

Skadetekniker till Växjö

Bilintresserad och tekniskt kunnig? Vi söker en skadetekniker som vill bli en del av vårt team i Växjös plåtverkstad!

Om tjänsten

Som skadetekniker på Liljas blir din huvudsakliga uppgift att utföra riktbänks- och glasarbeten samt sedvanliga skadereparationer. Du arbetar i en märkesverkstad med främst Volvo men även Renault, Dacia och övriga bilmärken.

Dina kvalifikationer

Vi vill att du har 3-årig fordonsteknisk utbildning på gymnasienivå eller erfarenhet som bilmekaniker. Du har god datorvana och är bekväm med kundkontakt. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som skadetekniker samt kunskap i Cabas. B-körkort är ett krav.

Om dig

Vi ser att du har ett stort bilintresse och känsla för att skapa goda resultat med kundens behov som utgångspunkt. Du är positiv, nyfiken och bidrar gärna till en god stämning och laganda. Du är trygg i att arbeta självständigt men trivs även med att vara en del av ett team som arbetar mot gemensamma mål.

Kontaktpersoner

Fredrik Tingskog, Skadeverkstadschef,  0470-77 56 40.
Hans Rosén, Facklig kontaktperson IFMetall, 0470-77 56 78

Krav

  • 3-årig fordonsteknisk gymnasieutbildning eller erfarenhet som bilmekaniker
  • B-körkort

Meriterande

  • Erfarenhet som skadetekniker
  • Kunskap i Cabas

Varmt välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag är den 16 juni. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, så skicka in din ansökan redan idag.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i Växjö, provanställning kan tillämpas.

 

Sök tjänsten

 

Vi är mer än bara bilar.

Liljas gör det enklare att köpa och köra en bil. Vi är en bilaffär som erbjuder mer än bara bilar och hos oss får du hjälp med det mesta. Hos Liljas hittar du både nya och begagnade bilar, samt tjänster och produkter som förenklar och förbättrar själva bilanvändandet. Vi är med dig från det inledande köpet och erbjuder sedan all tänkbar service längs vägen. Liljas finns på fyra orter runt om i Småland. Alltid nära dig och alltid enkelt.

Läs mer