Nya Renault Kangoo e-tech electric bild
Nya Renault Kangoo e-tech electric

Nya Renault Kangoo e-tech electric

Den eldrivna transportbilen som förenar nytta med nöje. Få alla fördelarna med en eldriven mobilitet, så som låga energikostnader, minskat koldioxidutsläpp och tyst körning. Kangoo E-Tech Electric har en räckvidd på 295 km vid blandad körning och ända upp till 409 km vid stadskörning. Bilen finns att provköra, välkommen att kontakta oss för att boka provkörning!

100 % eldriven transportbil

Med bilens lättanvända teknik kan du enkelt optimera räckvidden för Kangoo E-Tech electric. Batteriet laddas av sig självt när du släpper upp gaspedalen och även när du använder bromspedalen. Du kan lätt se hur mycket energi du förbrukar eller återhämtar på instrumentpanelen via strömsparfunktionen. Ladda enkelt med inbyggda 22 kW-laddaren. Återfå 100 procent av räckvidden på drygt 2 timmar. Har du bråttom? Välj till 80kw DC*. 30 minuter räcker för att återfå 170 km räckvidd!

Kangoo när den är som bäst

  • 1,45 m öppning på sidan
  • 3,9 m3 lastvolym
  • Dragvikt 1500 kg

 

Läs mer om bilen

Renault Kangoo e-tech electric L1 90kw Base Line

Pris från
399 900 kr ex. moms
Intresseanmälan

Intresseanmälan Renault Kangoo e-tech electric L1 90kw Base Line

  • Genom att skicka in denna förfrågan godkänner du att vi använder dina personuppgifter för att hantera din intresseanmälan. Läs mer i vår integritetspolicy.

Vad säger pressen?

”Nya Renault Kangoo E-Tech Electric slår huvudet på spiken när det kommer till vad man vill ha om man ska ratta elburk. Den är tveklöst bäst i segmentet och oväntat körglad, lastar lika mycket som sitt dieselsyskon och har god räckvidd. Samt ett antal fiffiga lösningar för att inte tala om ett oändligt antal påbyggnationer. Man slipper dessutom den hutlösa skatten som en dieselskåpbil innebär och den vibrationsfria och raffinerade körupplevelsen kommer man långt med. Renault har verkligen lyckats väl."

Läs mer