Nya Renault Clio bild
Nya Renault Clio

Trendsättande stadsbil i ny stil

Renault Clio såg dagens ljus för mer än 30 år sedan (1990) och sedan dess har modellen varit en framgång. 16 miljoner har sålts över hela världen! Nu kommer Clio i ny stil som illustrerar Renaults ”Nya vågen” era. Designen är övertygande och elegant med nya loggan i fronten som utstrålar kraft och en helt omarbetad ljussignatur. Den nya interiören inleder en ny era av varumärkets nya designspråk. Nya Clio är också en föregångare när det gäller användningen av biomaterial. Ett brett urval av drivlinor erbjuds, höjdpunkten är 145 hk E-Tech fullhybrid som kombinerar körglädje med låg bränsleförbrukning.

 

Nya Clio kommer till våra bilhallar under hösten. Pris från 233 900 kr. 

En ny, mer modern, övertygande stil

Den nya Renault-logotypen i mitten av den helt omgjorda fronten ger ett kraftfullt uttryck. Den nya designen fångar varumärkets mål att bygga mer moderna, mer distinkta och mer hållbara bilar. Den nya ljussignaturen – som alla Renaults fordon kommer få i framtiden – smälter väl in i den nya stilen och förmedlar två av dess kännetecken: precision och karaktär. Interiören bygger på återvunnet material där klädsel, dörr och instrumentpanel är tillverkat av biomaterial till 60%.

Läs mer

Intuitivt och kul

Nya Clio erbjuder alla åkande mer bekvämlighet med strömlinjeformad, kvalitetshöjande teknik för såväl föraren som passagerarna. Multimediasystemet Renault Easy Link kombinerat med MULTI-SENSE-inställningarna och 20 tillgängliga förarassistanssystem ger en mycket bra intuitiv upplevelse i bilen. Den automatiska luftkonditioneringen, handsfree-kortnyckeln och den trådlösa smartphoneladdaren är bara tre av de många bekvämligheterna som gör körning och resor i nya Clio mångsidigare och mer njutbara. De övriga inkluderar ett höj- och sänkbart passagerarsäte fram och ett centralt armstöd som erbjuds från Techno-versionen. Allt detta plus utrymme för baksätespassagerare när det gäller tillgänglighet och knäutrymme samt ett bagageutrymme som rymmer mellan 391 liter - 1069 liter rankar nya Clio bland de bästa i sin klass.

Läs mer

Ett omfattande urval av drivlinor

Nya Clio har en rad drivlinor som använder olika energikällor, inklusive den 145 hk E-Tech fullhybriden som är i framkant av tekniken. Förutom nöjet att köra eldrivet i stadstrafik sänker tekniken samtidigt bränsleförbrukningen och CO2-utsläppen. De andra drivline-alternativen täcker en rad effektklasser och ger det mest omfattande valet över hela sortimentet. En eco-driving-assistent ger råd till föraren om de bästa sätten att spara bränsle och därmed minska avgasutsläppen av CO2.

Läs mer

Är du intresserad av nya Renault Clio?

Skicka oss en icke bindande intresseanmälan så kontaktar en säljare dig.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Genom att skicka in denna intresseanmälning godkänner du att vi använder dina personuppgifter för att hantera din förfrågan. Läs mer i vår integritetspolicy.