LCP fixed background image
Nya Renault Scenic e-tech electric bild
Nya Renault Scenic e-tech electric

En fullt elektrisk familjebil

Bilen som började sitt liv för 27 år sedan som bensindriven minibuss har nu blivit uteslutande eldriven och ”suvifierad”.

Den pånyttföda familjebilen kommer med två batteristorlekar – 60 kWh och 87 kWh. Det lilla är av samma typ som sitter i Renault Megane E-tech 100% Electric och ger 170 hästar och en räckvidd på 420 km. Det stora batteriet har en räckvidd på hela 620 km. 

 

Inga priser är fastställda i detta nu men lansering och säljstart av Renault Scenic E-Tech 100% Electric i Sverige sker i början av 2024. 

Två 774 cm² OpenR-skärmar

OpenR link system, Google inbyggt, Google inbyggt och mer än 50 tillgängliga appar.

Läs mer

90 % återvinningsbart material

"Zero Leather" i kabinen och helt återvunnet material för sätena. I kabinen återvinns 28 % av materialen och biokällor. "Zero Chrome" på utsidan och ett batteri med 12 reparerbara och återvinningsbara moduler.

Läs mer

Upp till 1 670 liter för allt ditt bagage

Transportera bagage för hela familjen med ett rymligt bagageutrymme som ger 545 liter upp till 1 670 liter bagageutrymme när baksätet är nedfällt.

Läs mer

Är du intresserad?

Skicka oss en icke bindande intresseanmälan så kontaktar en säljare dig.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Genom att skicka in denna intresseanmälning godkänner du att vi använder dina personuppgifter för att hantera din förfrågan. Läs mer i vår integritetspolicy.