Renault utökar med Nya Express bild
Renault utökar med Nya Express

Nya Express tillgodoser basbehoven för yrkesproffsen som söker bästa pris/prestanda-förhållandet. Modellen är praktisk och förenklar vardagen; upp till 3,3m³ lastvolym, rekordstor sidoöppning på 716 mm, längd upp till 1,9m och upp till 48 liter förvaring. Ny teknik i form av t ex Renault Easy Link och nya förarsystem erbjuds. Orderöppnandet sker i Sverige under vecka 8.

En robust exteriör design

I fronten på Nya Express finns den C-formade LED ljussignatur (C-shape) som är ett av Renaults varumärkeskoder. Modellen ser robust och dynamisk ut tack vare en vertikal stötfångare och en högt placerad grill, en räfflad motorhuv och flytande linjer. Designen har snygg finish och kromdetaljer. Nya Express finns i 5 olika färger.

En funktionell, modern och praktisk interiör

Interiören har en modern horisontell instrumentpanel med rena linjer som gör att hytten känns större. Nya Express erbjuder maximala 48 liter förvaring.

Nya Express gör det lättare att lasta, lossa och lasta om. Transportbilens mått ligger i nivå med bäst i klassen; 1,9m golvlastlängd (med full mellanvägg), 716 mm bred sidoskjutdörr. Lastvolymen på 3,3 m³ är bland de största i segmentet. Skåpbilen tillåter en nyttolast upp till 600kg. På golvet finns sex stycken svängbara lastöglor och fyra är placerade på väggarna (tillval).

Teknik

Nya Express kommer med tre nivåer av multimedia-utrustning: Radio Connect R & Go som standard, liksom Renault EASY LINK multimediasystem (med 8-tums pekskärm och smartphone-spegling) i två versioner, med eller utan navigering som tillval. Den erbjuder en induktionsladdare för smartphone, upp till tre USB-uttag och fyra 12V-uttag, varav en finns i lastområdet. Samtliga är tillval.

Körhjälpmedel för ökad säkerhet

Med den digitala backspegel har föraren avsevärt bättre kontroll bakåt med hjälp av en skärm och kamera i stället för backspegeln.

Dödavinkeln-varning varnar för en bil i döda vinkeln på båda sidor av fordonet, medan dödavinkeln-spegeln hjälper föraren att se den döda vinkeln vid passagerarsidan när man har helt plåtade sidor. Spegeln är placerad i passagerarens solskydd. Backkamera förenklar parkeringen med bildåterkoppling integrerad i multimediasystemet eller på backspegelskärmen.

Motorer

I Sverige lanseras nya Express med dieselmotorn 1.5 Blue dCi; 75hk och 95hk, med en 6-växlad manuell växellåda.

Orderstart vecka 8!

Kontaktuppgifter

Kalmar Hansa City

Trångsundsvägen 20
393 56 Kalmar

Box 500
391 25 Kalmar

Klicka här för att maila oss!

Öppettider 020 - 10 57 00

Nybro

Jutarnas väg 5
382 45 Nybro

Klicka här för att maila oss!

Öppettider 020 - 10 57 00

Tingsryd

Södra Storgatan 113
362 30 Tingsryd

Klicka här för att maila oss!

Öppettider 020 - 10 57 00

Växjö

Ljungadalsgatan 1
352 46 Växjö

Klicka här för att maila oss!

Öppettider 020 - 10 57 00