LCP fixed background image
 bild

Teckna serviceavtal för din Volvo

Redan vid köpet av en ny eller begagnad Volvo kan du försäkra dig om att din bil kommer att vara eftertraktad den dagen det är dags att sälja. Tryggheten att köpa en begagnad Volvo där allt fungerar som det ska är de flesta bilköpare beredda att betala extra för. Teckna Volvo serviceavtal för att för att få tillgång till Volvo originalservice.

Vad kostar serviceavtal för dig?

Få service till en fast månadskostnad

Volvo serviceavtal kan tecknas på nya och begagnade Volvobilar för 12, 24 eller 36 månader till fast månadskostnad. Med Volvo serviceavtal betalar du en fast månadskostnad under avtalsperioden. Priset baseras på din årliga körsträcka samt bilmodell. Om verklig körsträcka avviker från den avtalade sker en justering, där priset höjs vid övermil och sänks vid undermil. För tiden som gått fram till justeringen sker en retroaktiv debitering alt. kreditering.

Vad ingår i ett serviceavtal?

I ditt serviceavtal ingår Volvo Originalservice till en fast månadskostnad. Det innebär bland annat byte av motorolja, filter och packning samt flera funktions- och säkerhetskontroller. Som en extra trygghet erbjuder vi även Volvo vägassistans fram till att bilen är 10 år.

Läs mer om Volvo Assistans

Rikstäckande Volvo originalservice

Volvo serviceavtal ska alltid utföras hos den återförsäljare där man tecknat sitt serviceavtal. Om du önskar serva din nya bil hos andra verkstäder än den du tecknat avtalet för, kan du mot en extrakostnad utöka avtalet med tilläggstjänsten "Rikstäckande Service".

Vanliga frågor

Vem kan teckna serviceavtal?

Du som köper en ny eller begagnad Volvo kan teckna ett serviceavtal med 12, 24 eller 36 månaders bindningstid. Därefter är det möjligt att förlänga avtalet med ett år i taget fram till att har rullat 45 000 mil. Observera att priset kan komma att uppdateras i samband med att du förlänger avtalet. Du kan läsa våra allmänna villkor längst ner på sidan.

Vilka allmänna villkor gäller för Volvo Serviceavtal?

Nedan kan du läsa våra allmänna villkor och vår produktinformation.

Hur betalar jag mitt serviceavtal?

Du betalar ditt serviceavtal med hjälp av Carpaykortet. Du får faktura månadsvis och kan givetvis registrera dig för både Autogiro och e-faktura.

Varför har serviceavtalet debiterats en månad innan jag fått bilen?

Serviceavtalet betalas alltid i förskott. Därför sker det en registrering av avtalet en månad innan din bil tas i bruk, vilket också gör att din sista betalning sker en månad innan avtalet på din bil avslutas.

När kan jag säga upp mitt serviceavtal?

Ditt serviceavtal tecknas med en avtalstid på 12, 24 eller 36 månader. Du som kund har rätt att säga upp avtalet med en månads uppsägningstid, förutsatt att du skriftligen informerar Volvohandlaren om uppsägningen. Mer om det kan du läsa i allmänna avtalsvillkor.

Vad händer med mitt serviceavtal när jag säljer bilen?

Ditt serviceavtal upphör automatiskt vid ägarbyte.

Är det möjligt att lyfta momsen på månadskostnaden?

Ja, momsen är avdragsgill. Det innebär att företag har möjlighet att lyfta momsen på månadskostnaden för serviceavtal.

Vad är det för skillnad mellan Volvo Originalservice och Volvo Originalservice Classic?

För att din bil ska få en så bra service som möjligt erbjuder vi två servicealternativ. Volvo Originalservice för alla bilar och Volvo Originalservice Classic för bilar äldre än sex år. Oavsett vilket alternativ du väljer kommer din personliga servicetekniker att gå igenom din bil och kontrollera alla viktiga punkter. Skillnaden är serviceprotokollet som är anpassat efter den bil du har och det servicealternativ du väljer.

Tilläggstjänster

Du kan komplettera ditt serviceavtal med en eller flera tjänster. Välj de tillägg som passar dig och din bil bäst. Även tilläggstjänsterna har fast månadskostnad. Priserna nedan är med avdragen rabatt.

Bilvård & Rekond

fr. 122:-/mån*

Bilvård och rekond

Däckhotell ink. däckskifte och tvätt

129:-/mån

Däckhotell

Hyrbil vid servicebesök

45:-/mån

Hyrbil

Nedan ser du allmänna avtalsvillkoren och produktinformation.

Nyfiken på vad ett serviceavtal skulle kosta för dig? Fyll i formulär nedan:


  • Genom att skicka in denna anmälan godkänner du att vi använder dina personuppgifter för att hantera din förfrågan. Läs mer i vår integritetspolicy.

  • Ta del av våra allmänna avtalsvillkor som avser Serviceavtal innan du skickar in formulär.

*122:-/månaden i 24 månader ingår 1 bilvård stor. Vi erbjuder andra paket också!