Renault Express bild
Renault Express
 bild

Renault Express  – det bästa av två världar

Du får en liten och smidig transportbil med ett funktionellt och rejält lastutrymme med plats för mycket. Nya Express är ultimat för dig som vill ha en transportbil som är både smidig, praktisk och rymlig och den finns med både bensin- och dieselmotor.

Express förenklar din arbetsdag med

Stort lastutrymme och enkel tillgång

Med sina asymmetriska bakdörrar som öppnas 180° har Express en användbar volym på 3,3 m3 och en lastlängd på 191 cm. Skjutdörren på bilens sida kan öppnas rekordstora 716 mm för smidig åtkomst till godset du lastat. Det innebär att det är enkelt att både lasta i-och ur nya Express.

Interiör för bättre arbetsdagar

Även invändigt är Renault Express anpassad för att göra dina arbetsdagar enklare och bekvämare. Transportbilen har en rymlig interiör, gott om förvaringsutrymmen och moderna stolar med ergonomisk anpassning.

Säkrare upplevelser med ny teknik

Bilen bjuder också på smarta tekniska lösningar så att du får en säkrare arbetsdag. I bilen finns en digital backspegel som visar vyn som filmas* av kameran installerad baktill på bilen. En riktigt praktisk funktion för versioner med plåtad mellanvägg och bakdörrar. Ytterligare en smart funktion är döda vinkeln-spegeln i passagerarens solskydd som utökar sikten åt höger för ökad komfort och säkerhet. Med den kan du se allt som döljer sig bakom den hela mellanväggen. Givetvis finns även backkamera, parkeringssensorer och navigation som kan visas på den 8” stora skärmen att välja till.

*På medellångt och långt avstånd. Ersätter ej backkamera.

 

Läs mer om bilen här

Anpassa bilen efter dina behov

Målare, snickare, skräddare, transportföretag eller annat — Utrusta din Renault Express och välj bland specialframtagna inredningar som är anpassade efter kraven och behoven till just din verksamhet. Du kan bland annat välja att utrusta nya Express med halkfritt trägolv, skyddande gummimattor, LED-belysning i skåpet och mycket annat.

Inredning och ombyggnationer

Lastutrymme

Lastkapacitet: Med en lastvikt upp till 600kg och en lastlängd på 1,91m är det inga problem att få med din önskade last.
12 V-uttag: Behöver du använda eller ladda en mobil enhet inne i lastutrymmet? Inga problem! Baktill i Express finns ett uttag (12 V) inom smidigt räckhåll.
Extralås: Din last kan vara mycket värdefull. Välj våra förstärkta extralås.
LED-belysning: LED-belysning är tre gånger mer kraftfull än vanlig belysning. Ljusstyrkan i lastutrymmet förbättras, så att du kan arbeta under bästa tänkbara förhållanden dag som natt.

Interiörskydd

Halkfritt trägolv: Välj ett anpassat halkfritt trägolv (9 mm) för att skydda golvet i Express.

Skyddande gummimattor: Skydda Express mot smuts med en praktisk och rejäl gummibeläggning.

Plastbeklädnad och förvaringsutrymmen: Skydda insidan av Express dörrar och paneler med en plastbeklädnad. Optimera utrymmet med förvaringsutrymmen inbyggda i bilens skjutdörrar – mycket praktiskt.

Lastsäkrings- och drag-utrustning

Upp till 10 lastöglor: Säkra och stabilisera lasten i Express. Dra fördel av 6 lastöglor i golvet som standard och 4 på sidorna (tillval).

Standarddragkrok med 13-polig kontakt: Behöver du mer utrymme? Med Express dragkrok kan du dra en släpvagn. Dragkrokens stabiliseringssystem förhindrar krängning för en säkrare färd. Dragvikten är 1200kg bromsad.

Nya Renault Kangoo e-tech electric

Är du på jakt efter en eldriven transportbil? Få alla fördelarna med en Kangoo e-tech electric, så som låga energikostnader, minskat koldioxidutsläpp och tyst körning. Kangoo E-Tech Electric har en räckvidd på 295 km vid blandad körning och ända upp till 409 km vid stadskörning. Bilen finns att provköra, välkommen att kontakta oss för att boka provkörning!

Mer om Renault Kangoo e-tech

Är du intresserad av att höra mer? Fyll i formulär nedan och vi kontaktar dig.

  • Genom att skicka in denna förfrågan godkänner du att vi använder dina personuppgifter för att hantera din intresseanmälan. Läs mer i vår integritetspolicy.