Upptäck Småland med nya Renault Austral bild
Upptäck Småland med nya Renault Austral

Upptäck Småland med nya Renault Austral

Roadtrip i Småland?🌲🌸 Du hittar den perfekta Smålandsturen hos Bara en kaka till som tipsar om hennes favoritställen – allt från blomsterodling till lantcafé och gårdsbutiker!

Är du nyfiken på nya bilen från Renault? Då hittar du mer information nedan.

Välkommen att boka en provkörning hos oss!

Boka här

SUV med hybridteknik

Renault Austral finns som mildhybrid eller full hybrid. Mildhybrid innebär att den klassiska förbränningsmotorn kompletteras med en mindre elmotor som ger en extra boost när det behövs, till exempel vid acceleration. Elmotorn avlastar därmed i lägen då belastningen på motorn är hög, vilket resulterar i mindre CO2-utsläpp.

Läs mer

Senaste tekniken

openR-link och dess 774 cm² intuitiv teknik inklusive det bästa från Google och My Renault-anslutna tjänster. Hitta en parkeringsplats, planera en resa med trafik i realtid, lyssna på din favoritmusik. Med ett urval av upp till 5 körlägen kan du anpassa ditt fordon som du vill för en skräddarsydd körupplevelse, som exempelvis sätesmassage!

Läs mer
 bild

För alla äventyr

En bil som tar dig dit du vill, tryggt och säkert. Med bland annat intelligent adaptiv farthållare och aktiv förarassistans underlättas din körning. När det kommer till säkerhet så erbjuder bilen bland annat främre och bakre nödbromssystem med fotgängarsensorer och automatisk belysning. För att göra din parkering så smidig som möjligt hittar du även 3D-kamera med sikt i 360 och parkeringsassistans i Austral.

Läs mer

Stort bagageutrymme

Bilen har innovativ inredning med stort utrymme mellan framsätena och 35 liter i kupén. Justera ditt bagageutrymme enkelt genom att skjuta hela eller delar av baksätet. Baksätet kan skjutas bakåt upp till 16 cm, vilket ger det största benutrymmet bak i sin kategori.

Med 3 sittplatser kan få lagringsutrymme bak på upp till 960 dm3*.

Med 2 platser uppnås det en kapacitet på upp till 1 525 dm3.

Läs mer

Fyll i formulär nedan för att boka provkörning, så hör vi av oss!

  • Genom att skicka in denna förfrågan godkänner du att vi använder dina personuppgifter för att hantera din bokning av provkörning. Läs mer i vår integritetspolicy.

Kontakta oss på Liljas nära dig

Kalmar Hansa City

Trångsundsvägen 20

Växjö

Ljungadalsgatan 1

Nybro

Jutarnas väg 5

Tingsryd

Södra Storgatan 113