Helt nya Megane E-tech 100% Electric bild
Helt nya Megane E-tech 100% Electric

Nya Megane E-Tech Electric är Renaults senaste tillskott i helelektriskt utförande och är en av sju nominerade till Car of the Year 2022. Det är en modern elbil som klarar 0-100 kilometer i timmen på 7,4 sekunder med en maxfart på 160 kilometer i timmen och en räckvidd på upp till 47 mil per laddning. En bil som andas livfullhet och spontanitet.

Priset börjar på 479.900:- för versionen med det mindre 40 kWh-batteriet och 130 hk e-motorn.

Megane E-Tech Electric kommer finnas i våra bilhallar för provkörning sommaren 2022, men går att beställa redan nu!

 

Läs mer om bilen här!

Är du intresserad av Megane E-tech 100% Electric?

Skicka oss en icke bindande intresseanmälan så kontaktar en säljare dig.

  • Genom att skicka in denna förfrågan godkänner du att vi använder dina personuppgifter för att hantera din intresseanmälan. Läs mer i vår integritetspolicy.

*De elektriska bilarna i erbjudandet är berättigade till 50.000kr i klimatbonus. Enligt gällande regler, och så länge den statliga subventionen finns tillgänglig, betalas klimatbonusen ut tidigast 6 månader efter det första köpet till bilens ägare. Vid privatleasing används klimatbonusen på 50.000kr som en första förhöjd hyra och tillfaller finansieringsgivaren. Vid utebliven klimatbonus eller ändrade regler förbehåller vi oss rätten att debitera kunden mellanskillnaden, alternativt fördelas mellanskillnaden ut på avtalet resterande betalningsperioder.