LCP fixed background image
 bild

Teckna serviceavtal för din Renault

Vid köpet av en ny eller begagnad Renault hos Liljas kan du alltid försäkra dig om att din bil kommer att vara eftertraktad även när det är dags att sälja. Hos oss kan du vara trygg i att din begagnade bil fungerar som den ska, en trygghet som är värd mycket för våra kunder.

Vad kostar serviceavtal för dig?

Få service till en fast månadskostnad

Renault serviceavtal kan tecknas på nya och begagnade Renualtbilar för 12, 24 eller 36 månader till fast månadskostnad. Med Renault serviceavtal betalar du en fast månadskostnad under avtalsperioden för att få tillgång till Renault originalservice och Renault originaldelar. Priset baseras på din årliga körsträcka samt bilmodell. Om verklig körsträcka avviker från den avtalade sträckan sker en justering, där priset höjs vid övermil och sänks vid undermil. För tiden som gått fram till justeringen sker en retroaktiv debitering alt. kreditering.

Vad ingår i ett serviceavtal?

I ditt serviceavtal ingår Renault Originalservice till en fast månadskostnad. Det innebär bland annat byte av motorolja, filter och packning samt flera funktions- och säkerhetskontroller. Som en extra trygghet erbjuder vi även vägassistans fram till att bilen är 10 år.

Läs mer om Renault vägassistans

Rikstäckande Renault originalservice

Service ska alltid utföras hos den återförsäljare där man tecknat sitt Renault serviceavtal med garanti. Om man önskar serva sin bil hos en annan verkstad än den du tecknat avtalet för, kan man mot en extrakostnad utöka avtalet med tilläggstjänsten "Rikstäckande Service".

Vanliga frågor

Vem kan teckna serviceavtal?

Du som köper en ny eller begagnad Renault kan teckna ett serviceavtal med 12, 24 eller 36 månaders bindningstid. Därefter är det möjligt att förlänga avtalet med ett år i taget fram till att har rullat 45 000 mil. Observera att priset kan komma att uppdateras i samband med att du förlänger avtalet. Du kan läsa våra allmänna villkor längst ner på sidan.

Hur betalar jag mitt serviceavtal?

Du betalar ditt serviceavtal med hjälp av Carpaykortet. Du får faktura månadsvis och kan givetvis registrera dig för både Autogiro och e-faktura.

Varför har serviceavtalet debiterats en månad innan jag fått bilen?

Serviceavtalet betalas alltid i förskott. Därför sker det en registrering av avtalet en månad innan din bil tas i bruk, vilket också gör att din sista betalning sker en månad innan avtalet på din bil avslutas.

Vilka allmänna villkor gäller för Renault Serviceavtal?

Nedan i formuläret för prisförfrågan kan du läsa våra allmänna villkor.

När kan jag säga upp mitt serviceavtal?

Ditt serviceavtal tecknas med en avtalstid på 12, 24 eller 36 månader. Du som kund har rätt att säga upp avtalet med en månads uppsägningstid, förutsatt att du skriftligen informerar Renaulthandlaren om uppsägningen. Mer om det kan du läsa i allmänna avtalsvillkor.

Vad händer med mitt serviceavtal när jag säljer bilen?

Ditt serviceavtal upphör automatiskt vid ägarbyte.

Är det möjligt att lyfta momsen på månadskostnaden?

Ja, momsen är avdragsgill. Det innebär att företag har möjlighet att lyfta momsen på månadskostnaden för serviceavtal.

För dig som privatperson och som köper en ny Renault

Renault Relax ger dig tre års service med fri lånebil när bilen är inne för planerad underhållsservice.

Full tank

När du tecknar Renault Relax får du bilen fulltankad så att du kan köra ut på långfärd direkt och fokusera på körupplevelsen.

Finansiering

I Renault Relax är förstås Renault Billån det givna alternativet. Som säkerhet behövs oftast bara bilen du lånar till och du får gärna lämna din gamla bil som kontantinsats. Och givetvis slipper du alla tillkommande avgifter som annars kan göra stor skillnad på totalkostnaden.

Försäkring

För dig som valt Renault Relax kommer vi dessutom avsätta 300 kronor per år till ett personligt självriskkonto. Detta för att göra ditt bilägande så enkelt som möjligt.

Service

I service ingår att vi byter motorolja, oljefilter och packning. Vi gör också säkerhetskontroller, slitagekontroller och testar olika intervalltillägg som kupéfilter, tändstift, luftfilter och kamaxelrem. Dessutom gör vi funktionalitetskontroller och erbjuder en fri Renault personbil när du utför intervallservice.

För dig som företagare som köper en ny Renault

Renault Relax Billeasing

Med Renault Relax Billeasing blir det lättare att både skaffa och ha företags­bilar. Tillsammans med Renault har vi tagit fram ett av marknadens bästa tjänstebilserbjudanden, där allt ingår i månadskostnaden; finansiering, försäkring, serviceavtal och Volvokort. Allt samlat på en faktura om ni så önskar.

Med Renault Relax Billeasing får ni:

  • Finansiering med Renault Billeasing
  • 20% rabatt på premien hos Renault Försäkring
  • Extra drivmedelsrabatt med Volvokort – 15 öre/l på diesel och 10 öre/l på bensin & etanol
  • Renault Serviceavtal med fri lånebil vid bokad service

Villkoren är extra förmånliga och istället för en massa olika fakturor får ni alla kostnader på en enda faktura. Tankar ni med Volvokort så får ni även drivmedelskostnaden på den gemensamma fakturan. Givetvis slipper ni både uppläggningsavgift och aviavgifter när ni väljer Renault Relax Billeasing. Det enda ni behöver göra är att välja bilmodell. Renault har en hel del att välja mellan.

Renault Relax Billeasing tecknas med en avtalstid om minst 3 år, vilket också är förmånernas giltighetstid.

Läs mer på renault.se

Tilläggstjänster

Du kan komplettera ditt serviceavtal med en eller flera tjänster. Välj de tillägg som passar dig och din bil bäst. Även tilläggstjänsterna har fast månadskostnad. Priserna nedan är med avdragen rabatt.

Bilvård & Rekond

fr. 122:-/mån*

Bilvård och rekond

Däckhotell ink. däckskifte och tvätt

129:-/mån

Däckhotell

Hyrbil vid servicebesök

45:-/mån

Hertz biluthyrning


Nyfiken på vad ett serviceavtal skulle kosta för dig? Fyll i formulär nedan:

  • Genom att skicka in denna anmälan godkänner du att vi använder dina personuppgifter för att hantera din förfrågan. Läs mer i vår integritetspolicy.

  • Ta del av våra allmänna avtalsvillkor som avser Serviceavtal innan du skickar in formulär.

*122:-/månaden i 24 månader ingår 1 bilvård stor. Finns andra paket också!