Renault Kangoo Family bild
Renault Kangoo Family

Renault Kangoo Family – fritidsbilen för hela familjen

En mångsidig och funktionell familjebil med omsorgsfullt utförd finish för bästa komfort, nöje och bekvämlighet. Bilen passar dig som är i behov av stort utrymme, oavsett om det är till ditt företag eller din familj.

För mer info och priser klicka här!

 

Interiör

Inne i bilen förenar den omsorgsfullt utförda finishen och omdesignade instrumentpanelen – med 15 förvaringsutrymmen (49 liter) – komfort, nöje och bekvämlighet.

Exteriör

Med dynamiska linjer, LED C-Shape-ljussignatur och 17-tumsfälgar förnyar Kangoo Family sin ikoniska profil.

Blue DCI 95

Renaults nya diesel- och bensinmotorer, som är anpassade till den nya EURO6 DFULL-standarden, förenar bränsleeffektivitet, prestanda och lägre driftkostnader. Den nya generationens motorer ger bättre kontroll över bränsleförbrukningen, vilket ytterligare förbättras av eco-läget.

Mångsidig och dynamisk körupplevelse

Turbomotorn förenar effektivitet och körglädje med sitt imponerande vridmoment på 240 eller 260 Nm för en dynamisk körupplevelse kombinerat med imponerande bränsleekonomi.

Intresserad av 100% eldrivet?

Familjebilen finns också att beställa som 100% elektrisk, en bil med noll CO2-utsläpp. Kangoo Family E-Tech 100 % electric erbjuder upp till 285 km räckvidd med sin 90 kW motor och litiumjonbatteri.

Läs mer

Är du intresserad av att höra mer? Fyll i formulär nedan och vi kontaktar dig.

  • Genom att skicka in denna förfrågan godkänner du att vi använder dina personuppgifter för att hantera din intresseanmälan. Läs mer i vår integritetspolicy.