LCP fixed background image
 bild

Dacia serviceavtal

Hos Liljas Bil säljer vi nya och begagnade Daciabilar du kan lita på. En Dacia som garanterat kommer att vara lika eftertraktad när det sedan är dags att byta till en ny modell. Tryggheten att köpa en begagnad Dacia där allt fungerar som det ska är de flesta bilköpare beredda att betala extra för.

Vad kostar serviceavtal för dig?

Få service till fast månadskostnad

Avtalet kan tecknas på nya och begagnade Daciabilar för 12, 24 eller 36 månader till fast månadskostnad. Med Dacia serviceavtal och garanti betalar du en fast månadskostnad under avtalsperioden. Vi baserar priset på din årliga körsträcka samt Daciamodell. Om verklig körsträcka avviker från avtalad sker en justering, där priset höjs vid övermil och sänks vid undermil. För tiden som gått fram till justeringen sker en retroaktiv debitering alt. kreditering.

Vad ingår i ett serviceavtal?

I ditt serviceavtal ingår Dacia Originalservice till en fast månadskostnad. Det innebär bland annat byte av motorolja, filter och packning samt flera funktions- och säkerhetskontroller. Som en extra trygghet erbjuder vi även vägassistans fram till att bilen är 10 år.

Läs mer om Dacia vägassistans

Rikstäckande originalservice för din Dacia

Dacia service ska alltid utföras hos den återförsäljare där man tecknat sitt serviceavtal. Om man önskar serva sin bil hos andra verkstäder än den du tecknat avtalet för, kan man mot en extrakostnad utöka avtalet med tilläggstjänsten "Rikstäckande Service".

Vanliga frågor

Vem kan teckna serviceavtal?

Du som köper en ny eller begagnad Dacia kan teckna ett serviceavtal med 12, 24 eller 36 månaders bindningstid. Därefter är det möjligt att förlänga avtalet med ett år i taget fram till att har rullat 45 000 mil. Observera att priset kan komma att uppdateras i samband med att du förlänger avtalet. Du kan läsa våra allmänna villkor längst ner på sidan.

Vilka allmänna villkor gäller för Dacia Serviceavtal?

Nedan i formuläret för prisförfrågan kan du läsa våra allmänna villkor.

Hur betalar jag mitt serviceavtal?

Du betalar ditt serviceavtal med hjälp av Carpaykortet. Du får faktura månadsvis och kan givetvis registrera dig för både Autogiro och e-faktura.

Varför har serviceavtalet debiterats en månad innan jag fått bilen?

Serviceavtalet betalas alltid i förskott. Därför sker det en registrering av avtalet en månad innan din bil tas i bruk, vilket också gör att din sista betalning sker en månad innan avtalet på din bil avslutas.

När kan jag säga upp mitt serviceavtal?

Ditt serviceavtal tecknas med en avtalstid på 12, 24 eller 36 månader. Du som kund har rätt att säga upp avtalet med en månads uppsägningstid, förutsatt att du skriftligen informerar Daciahandlaren om uppsägningen. Mer om det kan du läsa i allmänna avtalsvillkor.

Vad händer med mitt serviceavtal när jag säljer bilen?

Ditt serviceavtal upphör automatiskt vid ägarbyte.

Är det möjligt att lyfta momsen på månadskostnaden?

Ja, momsen är avdragsgill. Det innebär att företag har möjlighet att lyfta momsen på månadskostnaden för serviceavtal.

Tilläggstjänster

Du kan komplettera ditt serviceavtal med en eller flera tjänster. Välj de tillägg som passar dig och din bil bäst. Även tilläggstjänsterna har fast månadskostnad. Priserna nedan är med avdragen rabatt.

Bilvård & Rekond

fr. 122:-/mån*

Bilvård och rekond

Däckhotell ink. däckskifte och tvätt

129:-/mån

Däckhotell

Hyrbil vid servicebesök

45:-/mån

Hyrbil 595:-

Nyfiken på vad ett serviceavtal skulle kosta för dig? Fyll i formulär nedan:


  • Genom att skicka in denna anmälan godkänner du att vi använder dina personuppgifter för att hantera din förfrågan. Läs mer i vår integritetspolicy.

  • Ta del av våra allmänna avtalsvillkor som avser Serviceavtal innan du skickar in formulär.

*122:-/månaden i 24 månader ingår 1 bilvård stor. Vi erbjuder andra paket också!